Stockholm 2024-03-21
Pixelfox har ingått ett köpeavtal för förvärvet av AI-tjänsten UserDesk (https://userdesk.io/), ett steg som stärker företagets erbjudande inom AI/e-com lösningar. Detta förvärv är en del av koncernens strategi för tillväxt och teknologisk utveckling.
UserDesk är en AI-baserad tjänst som erbjuder automatisk support för system, webbshoppar och digitala tjänster. Userdesk anpassar sig efter kundens innehåll och instruktioner för att tillhandahålla en skräddarsydd support. Med sin förmåga att integrera med olika system erbjuder UserDesk en flexibel lösning för våra nuvarande och potentiella kunder.
Genom förvärvet av UserDesk siktar Pixelfox på att ytterligare förbättra sitt utbud och möta kundernas behov effektivt. Transaktionen har inte någon större påverkan på koncernens finansiella ställning på kort sikt, men vi ser en potential för tillväxt och teknologisk integration med UserDesk.
För ytterligare information vänligen kontakta:
Robin Bäcklund
Verkställande Direktör
PixelFox AB (publ)
ir@wearepixelfox.com
PixelFox AB (publ)
PixelFox AB (publ) affärsidé är att driva, utveckla och förvärva tjänster och bolag inom e-handel, SaaS, retail och industri och Bolagets vision är att bli en ledande aktör inom sina respektive nischer.