Stockholm - 2023-12-19
PixelFox AB har idag tecknat ett Letter of Intent (LOI) med en amerikansk SaaS-utvecklare (Ohio, USA) för förvärv av en e-handelsapplikation för Shopify-plattformen. Applikationen, som är designad för att effektivisera skapandet av kampanjsidor med nedräkningsfunktioner, kommer att stärka PixelFoxs erbjudanden till dess befintliga kunder samt ytterligare Shopify-butiker.
Förvärvets diskuterade köpeskilling är 14,500 USD. En due diligence-process kommer nu att inledas för att noggrant utvärdera applikationens kvalitet, kundnytta och befintlig kundbas.
PixelFox är aktivt engagerat i att sondera marknaden för både större och mindre tjänster som denna, i syfte att kontinuerligt bredda bolagets portfölj av kommersiella lösningar. Detta initiativ speglar vårt engagemang att tillgodose våra kunders växande behov och stärka vår position som en innovativ SaaS ledare inom e-handelssektorn.
För ytterligare information vänligen kontakta:
Robin Bäcklund
Verkställande Direktör
PixelFox AB (publ)
ir@partytajmint.com
PixelFox AB (publ)
PixelFox AB (publ) affärsidé är att driva, utveckla och förvärva tjänster och bolag inom e-handel, SaaS, retail och industri och Bolagets vision är att bli en ledande aktör inom sina respektive nischer.
Mentor Partner Fondkommission AB | 031-761 22 30 | info@partnerfk.se.